Spørsmål/svar

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt under kan du sende en mail til info@oslosbratteste.no. Spørsmål angående påmeldinger kan sendes til pamelding@oslosbratteste.no.

Hva er Oslos Bratteste Flex?

Flex er det nye navnet på Trimklassen.

Hvordan logger jeg meg på “Min Side”?

Påmeldingssystemet til Oslos Bratteste leveres av EQ timing. Når du har registrert påmeldingen din gjennom Oslos Bratteste, får du samtidig opprettet en profil hos sidene til EQ timing. Du kan logge deg på din profil ved å trykke her. Første gang du logger på må du velge “Ny bruker”. Du vil motta en epost på epostadressen som ble brukt ved påmelding der du kan sette et passord og logge deg på.

Hvordan endrer jeg pulje?

Du kan endre puljen du skal løpe i ved å logge inn på Min side. Klikk på det aktuelle arrangementet, f. eks. “Oslos Bratteste 2017”. Klikk deretter på “Vis / endre påmelding”, og endre til den puljen du ønsker.

Hvordan kan jeg endre fra Flex til konkurranseklassen?

Du kan endre klasse ved å logge inn på Min side med epostadressen som ble bruke ved påmelding. Klikk på det aktuelle arrangementet, f. eks. “Oslos Bratteste 2017”. Ved å klikke på blyanten ved siden av “Oslos Bratteste” kan man endre fra Flex til konkurranse (eller fra konkurranse- til Flex).

Hvordan kan jeg se om jeg er påmeldt?

Det er mulig å søke blant alle påmeldte deltakere, inkludert seg selv, ved å gå til deltakerlisten.

Er det mulig å overføre/selge startnummeret til noen andre?

Ja, dette er mulig. Logg inn på Min side med epostadressen som ble brukt ved påmelding, trykk på det aktuelle arrangementet (f. eks. “Oslos Bratteste 2017”) og følg anvisningene. Merk at tidtagningleverandøren tar et endringsgebyr på 90,- ved overføring/videresalg av startnummer. Merk også at en avtale om overføring/videresalg er en avtale Oslos Bratteste ikke er en del av. Vær derfor oppmerksomme på at dere gjør opp dere i mellom. Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre til ærlighet.

Er det tidtaking i klassen Flex?

Ja, det er tidtaking i Flex. Forskjellen fra konkurranseklassene er at Flex har fri start og at tidene ikke blir rangert på resultatlisten.

Hva er laveste aldersgrense?

Laveste aldersgrense for konkurranseklassene er 10 år. I Flex er det ingen nedre aldersgrense.

Får man lue i klassen Flex?

Ja, alle som løper Oslos Bratteste får deltakerlue.

Hvor kan man hente startnummer?

Startnummer kan hentes i Oslo sentrum i dagene før løpet. Vi vil annonsere hvor og når i god tid før arrangementet. På løpsdagen kan man hente startnummer ved arena Tryvann (mål).

Hvordan tar man seg til start på beste måte

Vi anbefarler at man går ned fra målområedet. Det er ikke noen transport fra start til mål. For de som allerede har hentet ut startnummer på Milsluker’n torsdag eller fredag så er det mulig å reise direkte til start. Merk at det ikke er mulig å hente ut startnummer ved start.

Hvor lang tid bruker man på å gå fra målområdet til starten?

Ca. 30 minutter.

Vil det bli fraktet tøy fra start til mål?

Ja, det vil være flere biler som frakter bagasje fra start til mål. Målet er at tøyet dere leverer inn ved start skal være ved mål når dere kommer opp bakken.